Nibi – PE Logatec

Zaradi povpraševanja smo se odločili, da bomo odprli restavracijo, ki je primerna za zaključene družbe in nemoteno veseljačenje v intimnem okolju. Lokal je v Centru za zaščito in reševanje Logatec v Blekovi vasi, 5 minut od  izvoza  Logatec. Sprejmemo lahko cca. 150 gostov s plesiščem in prostorom za živo glasbo.

Za izbrane okuse poskrbi mednarodno priznana ekipa kuharskega mojstra g. Zvonka Vidoviča s širokim spektrom jedi.  Za vsako priložnost pripravimo popolnoma svežo hrano, ki jo pripravljamo sproti in v sami kuhinji restavracije. Zelo velik poudarek dajemo kvaliteti hrane in čim bolj se poskušamo približati  željam gostov.

Pripravljamo vse vrste jedi; od domačih specialitet kot so razni štruklji,bograč,kmečka pojedina in pa seveda do najbolj zahtevnih kulinaričnih izdelkov. Po želji gostov lahko  naredimo klasično postrežbo ali pa samopostrežni bife. Surovine za naše potrebe kupimo v največji meri pri lokalnih dobaviteljih.

V Centru so tudi nastanitveni objekti, kjer lahko prenoči cca. 150 oseb in pa dva apartmaja za 8 in 12 oseb. Prenočijo lahko gostje po zabavah ali pa izletnik, ki pri nas povečerjajo in dobrim zajtrkom nadaljujejo pot naprej.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite pri rajanju skozi celo leto!